Cum să alegi un sistem ieftin, cum să sune? Tulpina Dosvid. Sunet bun în mașină: puneți sistemul de sunet în mașină, puneți mai bine sistemul audio în Yaku

Cum să alegi un sistem ieftin, cum să sune? Tulpina Dosvid. Sunet bun în mașină: puneți sistemul de sunet în mașină, puneți mai bine sistemul audio în Yaku

Muzyka maє în viața oamenilor de piele mai important... Deja, de mai multe ori, l-au adus în prim plan, cum muzica poate schimba tabăra demografică a oamenilor. Ici și colo în presă și în internet există fapte tsikavi despre ea. Este mult să iubești muzica, dar sistemul audio din mașină este o idee bună pentru a-ți aduce o persoană importantă, poate poți găsi un prieten pentru confort în salon. Astăzi, observăm o lipsă de sisteme mobile: de la sisteme de lux și audio la sisteme bugetare și standard, sunetul sunetului poate sta și în reglarea și instalarea corectă.

Despre audio obișnuit

Păcat că audio standard este departe de a fi ideal, nu vorbi de Lexus sau BMW. Luați o dinamică hocha b la ușă. De la ei este important să vă doriți un sunet decent și să auziți despre ele este adesea negativ. Se pare că ușa dinamic și învelișul din plastic pot fi reparate puternic atunci când sunt robotizate. Aveți un corp de acasă pentru a termina unul greu, că nu există vibrații. Pentru a evita astfel de probleme, virobnicii fac ordine în frecvențe, cum la victorii. Prețul este pentru a vă face mașina mai ieftină. În întregul vipadku nu se întâmplă cu ușile robiei zhorstkishe. Ale aruncă o privire la virobnicii care se îndrăgostesc de ei înșiși.

La bagatokh іnshih totul este într-un mod іnshо. De exemplu, dinamica va sta pe metalul din ușă și pe tapițerie. Până atunci, dinamica prețurilor nu a fost segment bugetar, Și ușa este ieftină și neclară. Trebuie să spuneți în ce este sistemul audio du-te cu mașinaÎl voi înlocui pe toate dintr-o dată la sunetul unui ascultător și Volodya cu bucuria unui pasionat de mașini?

Tipuri de sisteme plutitoare

Astăzi, puteți vedea două tipuri de posesiuni, care pot fi atribuite sunetului din mașină. Deci, există sisteme componente și coaxiale. Iubitorii de muzică pe apă văd prin componentele sistemului, deci cum să intre, cum duhoarea este mai amănunțită. Coaxial, nu este posibil să auziți un sunet bun sau, cel puțin, un sunet normal.

De asemenea, componentă

Acustica Qia este un mediu dinamic, care economisește spațiu. Cum să cheltuiești oh instalare corectă Atunci poți căuta un efect unic de prezență. Apa este sensibilă la instrumentul din piele. Aducerea unui sistem audio ieftin în mașină poate oferi un sunet de înaltă calitate. Dintre seturile extinse, puteți vedea două dinamici cu frecvență joasă și medie, precum și două cu frecvență înaltă. Sisteme rutiere și subwoofere.

posesie coaxiala

În partea de sus a listei, toate dinamurile sunt selectate într-o singură clădire. Cea mai simplă coloană poate fi pliată într-un singur dinam. Minunatul comunității acustice este mai mult o simplă ajustare, în plus, este mai mult ca o petrecere. Întregul sunet este învingător la un moment dat, dar este mai popular printre oamenii liniștiți cărora nu le pasă de sunetul sunetului. Pobachiti prețul posesiei este posibil în microbuze, vantazhivkah, autoturisme ieftine.

Tipi și razmіri dynamіkіv

Dacă aveți nevoie de un sistem audio bun în mașină, atunci trucurile unui singur lucru nu vor fi suficiente aici. Sunetul este un complex de posesie. Când alegi să faci pe plac animalelor, respect nu forma, ci mărimea dinamicii din ele. Cel mai adesea, într-un număr mare de mașini, există și o misiune standard pentru guchnomovtsy, a cărei dimensiune este de 10, 13 și 16 cm. De asemenea, șoareci de 15 x 23 cm, care au formă ovală.

Sunet bun - Fără editare corectă

Deci, așa este. De exemplu, dinamica frecvenței medii este și mai puternică. Їх slіd krіpiti yak posibil mіtsnіshe. Todi poate obține un sunet bun. Pe măsură ce instalația continuă la ușă, apoi întoarce-te la mașină. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o calitate normală a sunetului. Dacă instalarea acusticii va fi efectuată în partea din spate, atunci este important să suprapuneți un trofeu între difuzoare și subwoofer. În mod optim, dinamica de frecvență medie va fi distanțată pe ușile din spate, iar subwoofer-ul va fi plasat în portbagaj.

Dinamica de înaltă frecvență este mai frumoasă decât roztashuvati în față. Pentru a asigura calitatea sunetului, sunt suficiente doar două sisteme de difuzoare frontale și două de înaltă frecvență instalate pe suporturile din față.

Profesioniștii recomandă dinamica montuvati de înaltă frecvență cât mai aproape de frecvența medie. Cu toate acestea, pentru ts'go a alunecat învelișul kroїti. Dinamica Todi ci se apropie de oglinzi. Sunetul este corect și competent în instalarea sistemului audio în mașină.

Perie de la strălucire

Ale krashchі - tse zovsіm nu înseamnă nayguchnіshі. Nikoli care sună Guchne nu va fi curat și curat, dar un sunet încă puternic poate deranja cu ușurință urechea. Sistemele Deyakі pot fi lansate în calitatea standard pentru mărcile Deyakі, dacă este posibil să aveți un cupuvati okremo.

Sistem audio Bose în mașină

Compania Qia є vom putea conduce un sistem stereo. Produsele devin din ce în ce mai populare și actuale. În același timp, tehnologia a schimbat afirmația despre calitatea sunetului și a designului.

Puteți găsi sistemul audio al acestui virobnik în „Maybach”. Există un sistem obișnuit. Calitatea sunetului poate fi reprodusă cu ușurință cu un concert live. Pentru mulți audiofili, este un mister faptul că compania a spulberat sunetul de o asemenea calitate, neafectat de o mulțime de probleme din salon. Bose Media System poate fi găsit în modelele Ferrari. Sistemul oferă flexibilitatea pentru a reduce luminozitatea sunetului. Prețul este puțin copleșitor, dar pentru iubitorii de muzică buni, nu există nimeni nefericit. Sisteme audio de la tsyy virobnik tehnologii moderne, Yakі zmіnyuyut uyavlennya despre muzică.

Acustica Boston

Acustica Qiu poate fi instalată pe Crysler 300C. Astfel, sistemul cu o putere de tragere de 360 ​​W este conceput pentru a oferi o calitate maximă a sunetului. Setul include 7 dinamuri echipate cu filtre speciale și un subwoofer.

Adoptarea Rockford

Sistemul Qiu poate fi aproape Mitsubishi Lancer Evoluţie. Sistemul audio din mașină consumă 650 de wați. Set complet - 9 dinamici si subwoofer. Calitatea sunetului este strigată în garnitură. Sistemul este capabil să reacționeze la schimbările din modul de viteză și poate schimba sunetul.

Yak schimbă sistemul audio în mașină: soluție bugetară

Ieftin, dar posesia nu sună - esența realității. Mergeți la toate componentele є doar 10 tisă. Rublă Cu un întreg sistem de personal, care costă mai mult, va suna mai bine. Instalarea și setarea sunt plătite okremo.

Otzhe, 10 tisa. Este necesar să folosiți un astfel de rang: 3,5 mii - pentru partea laterală a magneților, 2,5 mii - pentru acustica față și 3,5 mii - pentru spate. Și 500 de ruble. zalish cu privire la achiziționarea acelor dibniți.

Prețul bugetului

În fața sediului este concurență mare pentru vânzarea produselor chinezești. Bine ați venit la vibrarea soluțiilor bugetare de la liderul de piață. Lasă-i să meargă în Marea Britanie, dar sunetul este mai semnificativ aici.

În ceea ce privește funcționalitatea, este necesar să creați un sunet din orice nas, să trageți până la 50 W pe canal, ajustând egalizatorul și celălalt.

Acustica fata si spate

Aici este cel mai bun vibe. Yak bugetar, deși cu o opțiune întreagă yakisny, puteți adăuga modele de la Pioneer. De vânzare ieftin puteți ști să navigați în trei modele.

Chi nu se află într-o mașină din piele de la difuzoarele din spate - este o greșeală, dar se poate face independent. Pentru 3000 de ruble. poti sa mergi opțiuni bune cu trei smog-uri de frecvenţe. Butt de iac este recomandat pentru a se minuna de produsele Kenwoood.

Axa este atât de ușoară și ieftină pentru a încadra sistemul audio buget în mașină. Acum sunt copleșit de cunoștințe despre înființarea acelei nalashtuvannya.

Instalarea audio într-o mașină

Navi dacă mașina nu are un sistem audio standard, toate cablurile sunt deja instalate pentru înlocuire. Pentru instalarea atașamentului pentru cap, este necesar să scoateți dopul și să introduceți magnetolul în locul standard. Și, firește, apoi conectați toți trandafirii și cablurile.

Pentru a instala dinamurile, este necesar să mergeți mai departe și să pregătiți podiumurile din placaj. Widgeturile recomandă backupul placajului în spațiile de depozitare timpurii. Înainte de instalare, voi crea o pregătire acustică. Apoi ne putem înșuruba la uși, găurim deschiderile din fața lor. Este prea târziu pentru a întinde săgețile și a le porni la crossover-uri și apoi până la sfârșitul magnitudinii. Nichogo fără probleme, mai greu de câștigat, mai frumos încredințând roboți profesioniștilor. Puți să știi cu siguranță cum să pui sistemul audio în mașină pentru ca pasionatul de mașini să obțină rezultatul.

Dacă un volodar merită să sune la un sistem audio de acasă pentru a petrece o oră în spatele Kerm, atunci este prea devreme pentru mine să respect audio standard din mașina mea. Am venit înainte de săptămâna când copia mașinii este rău, după ce i-a făcut un sunet bun, așa că am condimentat-o ​​și cu o plăcuță de identificare. Sursa de alimentare este standard, ca la tsiomu vinikє, - "Și cum poți să zrobiti, a sunat shtob normal?"

Pentru ca inteligența să „sune normal” slabă, cheamă-ți propria minte. Pentru unii, este doar să mănânci stocul de gnosti nerostite, dar să te apropii de High End de acasă (opțiunea „dolbit normalno”, de asemenea, vibrează, nu vrei să arăți). Cu toate acestea, principiul acasă în mașină nu este deloc același. Cel puțin, puterea acustică la reprezentanța auto este excelentă, dar nu la cameră. Aici nu există astfel de difuzoare, dar dinamurile sunt zguduite conform principiului „de misce, le pun acolo”. Despre designul acustic pentru ei și nu spune multe despre rolul de a juca elementele de design ale mașinii. Zagalom, cu „temele” unui nesimțit.

Adesea, marketerii doresc să asocieze calitatea sistemului audio cu un număr de dinamo din ele

Sună, înainte de discurs, și este în mijlocul limbilor rele tverdzhennya, atunci când automobilul High End este absurd și conduce sistemul audio în mașină. de inalta clasa incomod în principiu. Mai ales pentru mine, acest tip de pidhid nu se potrivește, ei bine, nu-mi place să petrec doi sau trei ani pe zi în mașină, stând în ambuteiaje, auzind doar radio. Eu, cred, nu sunt singurul. Și asta înseamnă că vom fi o soluție shukati, deoarece nu suntem acasă. Eu, ca o demonstrație de practică, sunt o astfel de decizie de care trebuie să fii conștient.

Cântând, bulo ar greși să numească totul într-un singur articol. Explicați toate nuanțele simultan și induceți sunetul în mașină - prețul este în zona „Fizica cuantică pe scurt”. Ale vibrati dreapta dreapta, apoi intoarceti primul croc dreapta la un sunet bun - tse, mabut, jumatate din succes. Este destul de bine.

Nu aș fi devenit un stverdzhuvati, dar toate sistemele obișnuite sună. Є o mulțime de tsikavikh și sunet cu adevărat minunat. Ale, este păcat, cu un mare neajuns - zhakhlivaya vartistu

Avem nevoie de mulți bani în fața noastră, dar chiar avem nevoie de ei. Dacă sistemul este eficient de înaltă clasă, atunci nu este necesar să se facă nicio problemă simplă, va trebui să mergeți la nutriție într-un mod cuprinzător și să obțineți o infuzie financiară decentă. Atâta timp cât zvdannya zrіvnyatisya pentru sunetul sistemelor de acasă multi-lobaksovimі nu este variat, atunci puteți merge pas cu pas. Și axa în care stadiu al zupinitei este pe partea dreaptă a pielii. Este destul de simplu.

Rivn primul. izolare fonică

Deci, deci, acesta este cel mai bun punct pentru orice upgrade al sistemului audio standard. Dacă vrei să auzi muzica, uită să preiei sunetele. Înainte de discurs, mova nu este despre zgomot exterior, despre caroserie. Uimește-te de difuzorul de acasă. Corpul Mіtsniy, adăugând sunete. Sunetul este viprominuvati, dar nu este vinovat - pentru a tăia monolitic. Și acum aruncați o privire la i yak fi instalat dinam autoі scho є pentru un corp nou. Cel mai adesea există fixări pe unele panouri metalice, iar în cea mai mare picătură - pe tapițeria din plastic. Iar corpul unei astfel de „coloane” este ca o uşă sau ca o caroserie. Tin, anul acela. Înainte de vorbire, în sensul direct al cuvântului.

Cel mai simplu mod de a șlefui mintea acustică a roboților în mod dinamic și de a evita rezonanțe și sunetele inutile ale metalului - vikoristovuvati vibroamorping materiale. Miros pe care vrei să-l joci pe bază de bitum sau cauciuc, adesea cu aditivi. їх Principala specialitate- vascozitatea vascozitatii interne. Practic, doar foi de materiale, care sunt tăiate chiar în spatele piesei și se încing rapid la metal. Ale inodi astfel de materiale sunt folosite în mastice viglyadi.

Prelucrarea cu materiale vibro-amortitoare, asimilând nuantele metalului și pictând mintea și roboții dinamurilor instalate

Materialele de amortizare a vibrațiilor sunt mai importante și mai eficiente, dar sunt și mai importante, așa că nu este atât de puternic să iubești. Al treilea, care este subțire și ușor, este foarte simplu, chiar dacă nu sunt atât de înalte. Optimul, de regulă, este aici la mijloc.

Un fel de materiale ușoare și fibroase, ușoare, pot fi deslușite ca opționale, duhoarea miroase a trochie și nu se îndepărtează de glazura metalului.

Rіven este diferit. Înlocuirea dinamicii obișnuite

Axa de aici va trebui protejată și mai mult. Există un câmp întreg cu greblă, cu ochiul închis, nebătut. O astfel de opțiune de upgrade este departe de a fi așteptată. Dacă numai dinamismul este înlocuit și orice altceva este excedent, atunci este departe de faptul că sistemul este „umplut”. Mai mult, în unele cazuri rezultatul poate fi negativ. Sistemul audio de stat își dorește singur și nu o clasă înaltă, dar în ele totul este selectat unul la unu și este echilibrat.

Se pare că sistemul audio este departe de a fi un element prioritar atunci când proiectați o mașină, dar doar o modalitate de a instala dinamo obișnuite este pur și simplu uimitoare. În fotografie - o dinamică BMW obișnuită, care este doar un latura interioara tapițeria este amorsată cu o carcasă ușoară

Unul dintre trucurile până la ceea ce este auto-copia, este schimbarea impedanței acusticii. Între timp, în audio auto acustica este de 4 ohmi, iar axa din „standard” nu este foarte rapidă să fie de 2 ohmi. Toate, în scopul de a forța un personal pidsiluvach mort și de a face stoc de alimente. Înlocuiți astfel de dinamică cu altele mai mari de 4 ohmi și respingeți sistemul silențios și încercați să îmbunătățiți calitatea performanței.

În total, acustica aftermarket este în mare parte de 2 ohmi. Chi nu calcă pe rake - semnal de scor. Chiar înainte de discurs, unul dintre „trucurile” sistemelor standard marca Bagatokh - nu există componente mai frumoase, dar cele mai bune compensează particularitățile dinamicii ieftine și neajunsurilor în designul acustic. Pentru a înlocui dinamica într-un astfel de sistem, și o astfel de corecție nu ar fi consecventă.

Nu este necesar să îl jucați și nu este necesar să îl arătați ca opțiune. Astăzi este posibil să cunoaștem un set complet de acustice, care sunt special concepute pentru mărci și modele de mașini. Practic, în Europa, în toată lumea, un astfel de upgrade este cel mai solicitant.

Videoclipul demonstrează ușurința de a actualiza un sistem audio standard prin simpla înlocuire a dinamicii OEM pentru un set, în special divizări pentru o anumită marcă de mașini:

Rivn al treilea. Actualizați fără a înlocui accesoriul standard pentru cap

Chiar dacă toate „ghilimelele” cu dinamo nu sunt serioase pentru dvs., este timpul să treceți la „yagіdka” - apucați partea pedagogică a sistemului. Capul este zavdannya, deoarece este adus la viralitate într-un întreg vypad - de a lua neconcordanța din cutie a semnalului de linie, din ceea ce va fi probabil un nou sistem audio.

Naspravdі, așa cum nu știi nicăieri. Pur și simplu nu există o rețetă unică pentru toate mașinile aici, în orice caz, va fi necesar să apelăm la profesioniști, cum ar fi specializarea în „performanța vocală” a mașinilor. În spatele marelui rakhunk, totul este alcătuit din opțiuni chotiroh.

Prima opțiune este semnalul de linie de la suprafața electronică a atașamentului pentru cap. Pentru modelele bagatech, întregul proces, înainte de discurs, se face cu amabilitate, iar pentru o sumă relativ mică de bani, atașamentul regulat al capului pentru a obține o coadă cu trandafiri RCA din partea puternică.

La anexele de cap, de altfel, semnalul de linie este incomod. Este adevărat, totuși, că nivelul nu este ridicat și nu este o idee bună să schimbați codul înainte de sfârșitul zilei, pentru a aduce un mic buffer de intrare. Ale pentru nefericitul maister tse nu wiklikє pliere specială

O altă opțiune este să fie adusă în discuție de vicoristovuvati, dacă nu există nicio modalitate de a aduce „lineiniki”. În general, avem un șofer obișnuit în sistem, mai dinamic de la începutul unui șofer nou. De la o vimoga la ultima - prețul apariției în noi, așa-numitele intrări înalte.

Autentificare de mare putere - o etichetă de preț pentru o gamă largă de tehnologie audio pentru mașină, o cabină cu un singur comutator, lângă cineva care este puțin probabil să ajungă la cap. Mașinile au un set de imperative și, din punct de vedere tehnic, nu sunt mai rele decât Vitoncena. Chiar înainte de șoferul obișnuit, nu va exista dinamică scăzută. Cascadele Yoi în cascadă se mișcă în cel mai nou mod, cu strume mai mici, astfel încât semnalul va fi și mai intens. În orice caz, puteți opri sunetul mai frumos, nu în stare.

Opțiunea Ale tsei Este posibil să nu o puteți găsi. Am menționat deja trei dintre ele despre cele care sunt injectate în sistemele în care semnalul este corectat. La sfârșitul zilei, este ușor să începeți „curbe”, semnalul de la driverul standard la noul senzor nu este suficient. Și dacă sistemul standard se bazează pe capabilități canal cu canal, atunci există o curbă pentru semnalul anului și shukati - unul este mai mult decât frecvența „obrizki”.

Pentru astfel de vipadkіv - a treia opțiune, de la zasuvannya procesorului digital la momentul Audison bit One, Audison bit Ten, Helix DSP etc. vіrnіche, mai devreme semnalul "la zorotny bіk") și axa unor astfel de actualizări, semnalul este deja trimis către noviy pidsilyuvach... În mâini mute, la discurs, pentru a termina lucrul.

De regulă, procesoarele auto pot fi ajustate de la un laptop sau o tabletă

Ei bine, patru sferturi din opțiuni sunt stocate în mașini, în care sistemul standard este solicitat de MOST-bus (Media Oriented Systems Transport). Așa, înainte de discurs, nini chimalo. Particularitatea structurii MOST constă în faptul că toate anexele (dzherelo, pidsilyuvachi, monitoare, schimbătoare etc.) sunt conectate printr-o singură magistrală digitală, conform căreia datele circulă în jurul cercului. Nu este posibil să luați și, nebud, să faceți ordine dintr-un astfel de sistem, transmiterea tributurilor va fi întreruptă și totul încetează pur și simplu să funcționeze.

Dacă vedeți plierea pentru prima dată, opțiunea este unul dintre cele mai bune instrumente pentru instalare sisteme noi... Tot ce trebuie să știți este adaptorul MOST. Câștigul este inclus în inelul MOST ca un atașament, semnalul audio digital este folosit din autobuz și se pare că este „pe un platou de argint” - la viglyad-ul picant SPDIF.

Dacă sistemul audio este instalat pe magistrala MOST, atunci driverul adaptorului vă va permite să tăiați SPDIF fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală în atașamentul sau cablarea capului

Și departe putem lucra cu el totul, dar sufletul este uitat - ca soluție economică „procesor + alimentare într-un singur caz” (MD.Lab AM-60.6DSP, Audison Prima AP8.9 bit, Helix P SIX DSP etc. .) і la sisteme extravagante і din zvnіshnіm DAC-uri și probleme audiofile.

Sferturi Rivn. Înlocuirea sistemului standard

Există o situație, dacă nu numai sunetul sistemului standard, ci funcționalitatea anexei capului în sine. În general, gândurile despre înlocuirea lui devin deosebit de încăpățânate. Nu se așteaptă ca Ale tse să fie ucis de forțele mali.

Un atașament obișnuit pentru cap a fost instalat în ts_y Honda bulo, integrat în tabloul de bord. În spatele panoului suplimentar non-standard din depărtare, instalați un nou accesoriu pentru cap de dimensiuni standard DIN

Nasampered să se minuneze cu respect, care este un cap de personal pristіy. Există un afișaj de putere și toate organizațiile de control al sistemului audio nu sunt legate de celelalte sisteme ale vehiculului (control climatic, Computer de bord etc.), apoi yogo, shvidshe pentru tot, puteți învăța calm, cu toate celelalte sisteme, și deveni non-ruină.

Nu lăsați forma și dimensiunea originală a GU obișnuite să nu vă epuizeze. De fapt, au existat o dată câteva atașamente alternative pentru cap, care sunt eliberate pentru o anumită marcă de mașini și stau în panou conform principiului pin-to-pin - trenul de aterizare și trandafirii sunt începători. Fie este posibil să schimbați cadrul pentru instalarea unui dispozitiv standard cu dimensiunea 1DIN sau 2DIN și un adaptor de la un trandafir standard la un ISO standard. Їх vipuskayut o mulțime de virobnik_v, așa că nu face un set complet, nu contează. În extrem, în soluția personalizată, nu se vede nimic.

Dacă atașamentul standard pentru cap are o mulțime de funcții obișnuite, atunci schimbarea este și mai dificilă, soluția este departe de a fi o mașină din piele. În fotografie - un set de defecțiuni Alpine, speciale pentru Mercedes

Și axa „capului” standard este conectată cu celelalte sisteme ale mașinii, aici este deja pliabilă. Este departe de a fi un fapt că mașina dumneavoastră este echipată cu o alternativă la atașamentul pentru cap. În acest fel, el va fi individual, și cu mare vitalitate.

Tsey McIntosh a devenit pe noul sistem audio, special pentru noul cadru de instalare este pregătit. Deoarece sistemul de personal a pierdut doar atașamentul capului, acum este rolul unui alt dzherel important

Ale another і o altă opțiune. Câștigă viglyadaє pentru a termina extravagant, dar numai într-un fel, o modalitate de a organiza într-o mașină un control audio de înaltă calitate este înlocuirea atașamentului standard pentru cap fără modificări și instalarea altora. Într-un astfel de caz, sistemul va deveni șeful sistemului, iar sistemul audio va fi cel mai important. Personalul înlocuiește rolul șefului în sistem și școala este gata de utilizare - intrarea este conectată la intrările AUX ale noului head-end.

Colecție de morminte muzicale Mitul 1. „Magnetola mea are ca 200 W” În centrul Omanului este dorința de a înțelege valoarea nominală la productivitate maximă. Virobniks audioaparaturi (și nu numai cele de automobile) iubesc să vkazuvat cifre de duritate de vârf, deoarece acestea nu explică, dar valoarea prețului poate fi recunoscută numai atunci când acustica vyprobuvanny pe standuri speciale. Soțul, totuși, nu ia doi wați pentru viznachennyam. Puteți înlocui parametrii nominalului, astfel încât să aveți nevoie cu adevărat să-l împingeți - dacă știți că doriți să scrieți "4x15 W", chiar dacă este de bucurie - Magnitola dvs. nu este nighirsh. Este nevoie de o diferență atât de semnificativă pentru a arăta? Vorbește despre oboseala pikovoy, urmărește mama pe uvaz, astfel încât prețul - ca și granița, scrie la sfârșitul a ceea ce pentru aparat este sfârșitul. În sensul direct al cuvântului, prețul tehnologiei viprobuvannya la obiect. Puteți atinge numerele frumoase ale durității de vârf într-un mod rezonabil. Una dintre modalitățile de a face acest lucru este în echipamente frigorifice cu azot lichid. Supraîncălzit, pe cale de ieșire din calea tehnologiei lui Trochi Oholone, iar axa este aici pentru a apuca sucurile rămase, astfel încât fantoma să se poată lipi puțin pe un ochi gri, un autocolant din liniștea de două sau trei sute wați înșiși. Coniac asiatic mai ieftin, însă, nu pedant. Fără nici un fel de duhoare viprobuvană, pot declara un efort mare, figurile pe care le-am luat din stele. Rizik zero: supraviețuitorul poate avea o mulțime de numere de schimbat. Mitul 2. „Am o mașină bună și scumpă, acum și” muzică „într-o perspectivă nouă” În același timp, atragem atenția șoferului asupra „sunetului auto bun”, care se bazează pe respectul față de sine, componentele de primă clasă, selectate în mod competent unu la unu și instalate pe mașină de către profesioniști. Dezvoltarea mitului este și a economiei: trebuie să plătești bine pentru tot. În kintsev rakhunka - spozhivachev, ale - tot virobnikov. Nu este evident pentru tine: nu este un fapt că o mașină cu o ajustare decentă a prețului va fi bună la vânzare. Aceeași evaluare a sistemului audio de clasă este doar profesională, deoarece toate trebuie făcute independent. Cu gândul la fahivts, mașini cu un sistem audio standard bun - unul. Mitul 3. "Mașina mea are 12 dinamo, axa sunetului este atât de sunet!" Calitatea sunetului din mașină nu poate fi atinsă prin dinamism. Dacă echipamentul este la mijloc, atunci efectul va suna: zgomotele și șuierăturile vor cădea asupra ta în 10 (12, 18, etc.) dinamici. Subwooferul și podsiluvach-ul cu 4 canale, destul de des în „față”, era un subwoofer, așa că mașina „suna” frumos și puternic. Numărul de dinamici ale personalului dintr-o mașină nu este pornit de ingineri, ci de marketeri. Segmentul premium are chiar mai mult de două duzini (sistemul audio Mark Levinson din Lexus include 19 difuzoare care sunt distribuite în toată cabină), cu toate acestea, funcția principală a unor astfel de sisteme, în spatele unei vignete strălucitoare, este imidzheva. Nu este ușor de dimensionat, forma și locul instalării dinamurilor se află sub forma unui designer. Nu veți putea găsi o coloană la linia pantei frontale; Mitul 4. „Un subwoofer activ înlocuiește întregul set de componente” De la un subwoofer mobil, subwoofer-ul activ este afișat într-un singur caz, cu prize distanțate. Timp din oră, nu există nicio fuziune a acestor componente care să fie văzută din punct de vedere al eficienței. Opțiune, dacă subwooferul este plasat în portbagaj, iar șoferul este în salon (de exemplu, pentru scaune), este mai frumos. Zrozumіlo, un subwoofer activ este mai mult pentru o dimensiune - ați văzut un „butoi” atât de mătăsos în portbagaj. Cum se naște mitul? Sugerați să minți în domeniul psihologiei: ei bine, cum poate fi „activ” mai bun decât „pasiv”? .. Mitul 5. „Mai multe funcții, bine și copii” Urmărește după funcții suplimentareîn atașamente chi іnshih liniștite - un fel de manie, atât între virobniki, cât și între prieteni. Un telefon fără internet nu este un telefon, un sistem audio fără televiziune și navigație este clasa a treia a zilei. Bun, să fie ziua acestui an și vibir între doi „abo”: pentru că toată lumea va fi pratsyuvati, ala au băut, pentru că va fi pratsyuvati bine, dar nu este respectuos. Zmіshuvati într-un singur loc ne poate suna, ne luptăm pentru o achiziție în segmentul de preț mai mic. Coniac solid, navpaki, scoate muștele din cotlet; Deci, de exemplu, în sediul Pioneer, radioul este absolut clar de la programatorul discurilor. Mitul 6. „Toate componentele sunt de aceeași marcă” Inteligența logicii oamenilor este ușoară. Revista Lyudina vіdkriva spetsіalіzovaniy, citiți test individual capul anexeaza si spate, dar viribul firmei N. a fost castigator. După ce am luat întregul N-set, câștigă, mabut, fii copleșit de satisfacție cu rezultatul (altfel sună ca un sunet, atunci vreau să fie moral, dacă totul este corect). Și mіzh team, fіrmi, wiroblyayut cele mai frumoase atașamente de cap, să pară slabe în acustica іnshoi pregătită, în navpaki. Pentru a vă asigura că linia componentelor mingii este prezentată la maximum. Chim explică paradoxul? Ridicați magnetul și dinamismul și întrebați-vă că este în mijlocul acela și aia. Aproximativ, se pare că microelectronica și diverse tehnologii se află în prima categorie, iar macroelectronica într-un alt mod. Un vânzător de culturi alfabetizat ar trebui să introducă cumpărătorul în cursul dreptului, iar analfabetul (sau altfel) să vândă același N-set. De la firma N-bear. Mitul 7. „Pe Fordul meu „este cea mai frumoasă” acustică Ford O astfel de visnovka nu este o vitrină de critică, este posibil să o încercați conform Omanului. Înainte de mașină, este necesar să selectați numai piese mici - bujii, becuri, tampoane galvanizate... Cu toate acestea, „muzică” nu este inclusă în întreaga listă. De ce, în general, merită să jefuiești aceeași acustică din mașini? Cheat, dacă nu toate. Vezi, de exemplu, sediile Daewoo și Hyundai. De cele mai multe ori, companiile auto înlocuiesc pur și simplu „muzica” din lateral și apoi își pun propriul logo. În general, un gând, cum să devină un mit, poate fi înțeles după cum urmează: „Sistemul audio standard al mașinii mele este o scurtătură pentru o nouă versiune”. Am spus deja că sistemele audio clasice nu pot fi instalate în mod regulat. Tim, căruia îi place să cunoască fișierele audio pentru tine, atunci când cumperi o mașină, va fi mai bine să o vezi imediat din sistemul audio de bază, cât mai bine posibil. Pentru a fi pur vigodi, vă veți da viața și instalatorii, ușurând toți roboții minunați. Imediat, clintim în spatele unui mit răutăcios: mișcarea, echipamentul standard la mine, poate nu este bine, dar dacă îmi cumpăr un subwoofer mai scump și îl voi corecta în dreapta. Dacă nu renunți, tehnica este bună doar cu tehnologie bună, dar la mijloc și e doar puțin dezordonată. Mitul 8. „Acoustics N este un comutator între audio auto, așa că aleg її” Zmagannya zmagan Voi crește. Despre zmagannyah "es-pі-eelshchikov" (SPL - Nivelul de presiune acustică, nivelul menghinei sonore) ne chuєmo mai des, nu despre zmagannya, cum să pornim un nou sistem audio. Cu o prindere sonoră, totul este mărit: mașina este umplută cu tot „Bukhalkov” până la margine, panta este zgomotoasă, nu au apărut și nu vor deveni surzi, încep toate lucrurile bune. de la telecomanda de pe ecrane sunt copleșiți în depărtare. Iacismul, însă, nu este visceral. Aici puteți juca depozitul din fundalul muzical și turnarea din depozit (tonuri și pivotone, petreceri instrumentale okremos din cele vocale etc.) unul câte unul. Înregistrările diferitelor stiluri muzicale sunt special selectate pentru o gamă largă de specialități. Sunetul Yakisny, ca și cum ai vorbi într-un mod simplu, permițându-ți să simți toate „cipurile” muzicale deodată, așa și okremo. Ce aspect este cel mai apropiat de tine? Mif 9. "A slick body for installation an audioaparaturi - sedan" Un manechin antic, care este așa, vtіm, în același timp, mayzhe nu va fi milos. Judecata bulo este corectă acum mai bine de zece ani, deoarece sistemul audio se află doar pe spatele magnetoului cu difuzoare, dar totul despre subwoofere este chuli. Argumentul este așa: doar în raftul sedan din spate partea din spate Securizat rigid, în hatchback și universuri, este dur. Otzhe, în celelalte două corpuri, dinamica din spate va simți un sunet tremurător. Niny pe spate dinamica nichto nu tos ### t: mai bine pune subwoofer și împingând "față" (div. Takozh mit 3). Primele priorități s-au schimbat acum de la precizie la navpaki: cele mai multe corpuri cu un singur corp sunt folosite ca accesorii pentru instalarea unui sistem auxiliar. Pe langa instalarea in portbagajul sedanului, subwoofer-ul este folosit intr-o "izolare" mai mare, mai jos in spatele universurilor. Sunetul, în mod vizibil, trece prin peretele din spate aspru, iar axa podelei este predispusă la efectul de compresie, dacă sunetul nu este doar chuєsh, dacă sunetul nu este doar chuєsh, va fi, sarcastic, la ritmul de slăbiciune. Mitul 10. „Îmi voi cumpăra propriul condensator și voi fi ani de zile să aud muzică, nu te lupta pentru baterie” Rolul condensatorului în sistemul acustic este de a acumula energie, dar ca tampon de energie, îl pregătim la prima nevoie de energie de la dată. Dacă senzorul condensatorului nu este cazul, înlocuiți bateria. Condensatorul din orice fel de vipad se găsește din acumulator; doar incluziuni în electric lanceyug yak dodatkova lanka. Știu, productivitatea condensatorului nu este estimată în banalitatea de a asculta muzică cu un motor neinflamabil. Condensatorul are o specializare specială vuzka: uneori, dacă încărcarea acumulatorului pur și simplu nu poate fi curățată (de exemplu, dacă ați pornit sursa de alimentare), puteți furniza o parte din puterea dumneavoastră pentru a asigura un sunet normal. Un condensator nu este necesar de un sistem audio skin, dar dacă trebuie doar să punem presiune asupra lor (pare câteva sute de wați de tensiune reală). Mitul 11. „Mă implic în electricitate. Îmi voi instala singur sistemul audio”. O scădere importantă în numărul de zece ani, dacă studentul auto este mav, el însuși este pictor, îngrijitor, strungar și electrician. Nevoia de a fi reparator al unui profil larg a mers către mașini speciale, Ale vіdgomoni epochs іnіdіsche winnіkayut. Cel mai adesea - în economie, foarte special. Nichto nu va fi confundat, dar este incomod să potriviți magnetolul în panoul cu palete. Ale tse obivatelskiy rivn și vom vorbi despre audio profesional pentru mașini. Zeci de componente, vibrani din sute de combinații, iau metri de cablaj, pentru a merge la mai mult de un supliment (pentru unele componente - corect, trebuie să „agăți” „scena”, care sunt ideale). Trebuie să redați muzică în interiorul mașinii, trebuie să vă amintiți despre acestea, cu excepția selecției componentelor într-un întreg, sistemul trebuie configurat. Adzhe, yak bulo a ghicit Vishche, un sunet bun vine din nuanțe nervoase. Și aici nu doar garajul ar fi pregătit slab, ci și ceilalți - luați de la sine înțeles - principalii instalatori centre de dealeri... Unitatea standard „master of car audio” nu este ma, є - „master of additional ownership”. Subwooferul de azi și pidsiluvach, mâine - capac de plastic și xenon, mâine - obturatorul carterului motorului. Zrozumilo, scho robot nepotrivit nu dați potențialul de a obține o posesie dragă de către întreaga lume. Mitul 12. „Este o proastă. Puteți cumpăra o muzică bună” „pentru cinci mii – o cerere pentru nobilime”. Pentru cinci mii - cu siguranță nu este posibil. Nu se poate pentru zece, pentru - toți șoptești care este opțiunea medie. Miserly toți unul pentru a plăti doi - amintiți-vă despre tse, lansarea în căutarea sunetului. După ce ai vizitat cu bazhannyy-ul tău, arată-ți mașina fahivtsy-ului. Pentru orice mașină є algoritm standard de re-control; puteți bea yoma, puteți spilo rozrobit mod individual. Golovne - se angajează în audio auto vinovat de fahivtsi de la audio auto. Iac să vorbească engleză ordine, Cizmarul face pantofi buni pentru că face pantofi și nimic mai mult - "

Astăzi, multor oameni le place să cumpere un sistem audio pentru mașină în același timp atunci când cumpără o mașină. Puteți face acest lucru, vibir yakisnoy apparatus - tse simple zadat. Spune-mă prost. Este necesar pentru nobilime și vrahovuvati fără cele mai subțiri lucruri, despre care vom vorbi în statistici.

Pentru a face acest lucru, instalați acustica mașinii în așa fel, pentru a aduce vitrate la un minim de forțe și costuri.

Numărul plăcerii 1. Alegeți dintre tehnologia componente și coaxială, precum și caracteristici speciale

Este păcat că pasionații de mașini nu au foarte mult respect pentru problema tehnologiei. În sistemele coaxiale, se pot monta două sau chiar trei dinamice (frecvențe înalte, joase și medii). Evident, având în vedere particularitatea și pur și simplu iertați procesul de instalare a sistemului, dacă axa coloanei este configurată, aceasta va fi mai pliabilă. Krym, duhoarea poate suna ca un sunet în ceea ce privește acustica componentelor. Acustica componentelor Vikoristannya apelează transmisia către mediul distribuit. De asemenea, dacă doriți să respingeți un sunet puternic, atunci trebuie să utilizați opțiunea componentă în sine.

Rada numărul 2. Rezistența nu este un smut

Mulți pasionați de mașini și puține cunoștințe ale sistemelor de sunet, în primul rând, ajung să respecte cerințele dinamicii. Parametrul ale tsei nu este cel mai important în selecția tehnologiei. Etanșeitatea este cu atât mai mult pragul maxim, cu orice dinamică va exista un fel de sunet yakisny. Zazvychay (după cum se judecă după alimente), în total 10-20 wați.

Rada numărul 3. Furnizați caracteristicile speciale ale instalării

Una dintre schemele bagatokh pentru conectarea acusticii mașinii

Dacă trebuie să puteți folosi construcțiile pentru instalarea dinamurilor, atunci trebuie să puteți face acest lucru. Zokrema, sistemul acustic frontal se face vinovat ca a fost instalat in locul deja pregatit. Este necesar, dar poate fi suplimentat. Se recomandă instalarea dinamicii cu un diametru de cel mult 15-16 centimetri. În general, este mai ușor să coordonezi robotul cu un subwoofer.

Rada numărul 4. Nu te crede pe cuvânt

Virobnik poate fi scris pe ambalajul bunurilor sale cu o mulțime de tsіkavogo, dar nu toate motivele posibile ale valabilității. respect mai ales este necesară frecvența. Este important să ne amintim că frecvența este de 20 până la 20 de mii de herți. Perechea actuală de dinamuri nu are o frecvență ridicată. Pentru a asigura o calitate maximă a sunetului, este necesar să instalați o dinamică de înaltă frecvență cu o frecvență (4 până la 20 mii de herți), dinamică de frecvență medie (500-5000 Hz), subwoofere (de la 30 la 100 Hz) și medii bass. (de la 80 la 1000 Hz).

Rada #5. izolare fonică

Dacă doriți să corectați sunetul, atunci nu puteți face fără izolarea zgomotului. Zgomotul motorului și al gumii este inacceptabil pentru sunet. Materialul special trebuie lipit pe uși, pidlozi, dahu, precum și în interiorul și acționările motorului.

Rada numărul 6. Asigurați-vă soliditatea sistemului de difuzoare

Dacă un detaliu poate fi și mai important atunci când vibrează un sistem stereo. Dawn, ca pisica midbass a litiului Viconan, atunci este posibil să deducem un sunet mai pur și este capabil să susțină vizibilitatea oricăror performanțe neliniare. În ceea ce privește twitter, este vinovat, dar shovkovym. În general, puteți rozrahovuvati pe frecvențe înalte pure. Yaksho є bazhannya otrimati un sunet mare, ascuțit și yaskraviy, apoi frații mai frumoși virobi cu un dom z titan.

Video despre alegerea corectă a acusticii pentru mașina dvs

Rada #7. Distribuiți corect dinamica

Dinamica trebuie să vibreze corect și să pună

Dacă doriți să tăiați un efect stereo bun, difuzoarele trebuie să fie dimensionate corect. De exemplu, în regiune nu este nevoie să instalați tweet-uri în stadiul tehnicii (apelul duhovnic la roztashovuyutsya în învelișul ușii). Sunetul din dinamică are un efect stereo minim. Kozhen twitter se va simți okremo, nici măcar mai bine. Vopsim partea superioară a torpilei cu un misce. Sunetul va fi într-un mod corect.

Rada numărul 8. Nu vmієsh - nu lіz

Atâta timp cât este prost în puterea sa, atunci robotul ar trebui să fie instruit să spună profesioniștilor dreptul său, ca, înainte de discurs, să-i ajute să obțină tot ce este mai bun din sistemul stereo. Nu este un secret pentru nimeni că, pentru a cumpăra un sistem stereo bun pentru o mașină, trebuie să fii foarte informat și inteligent în alarmă, nedormit, designer și alte galuzy. Această setare a sistemului este departe de a fi mai simplă.

Z Consiliul numărul 9. Respectați instalarea subwooferului

Subwooferul este o parte importantă a sistemului de difuzoare ale mașinii

Yakul este deja zgaduvalosya, subwooferul este un element foarte important al oricărui sistem stereo. În același timp, nu este necesar să "slapo" cupuvati dinamita de strecurare. Vibir este bazhano pentru a conduce vyhodyachi din genuri muzicale, cum ar fi vvazhaє pentru oameni frumoși. Este posibil să adăugați un subwoofer pasiv. Este mai simplu în subwooferele conectate și reglate și active și este mai frumos să dai o trecere. Instalarea dinamului poate fi rotită în orice parte a mașinii sau prin aceasta mare razmіrіv robustețe de adus în portbagaj. În cazul mobilității, atunci instalarea se efectuează pe poliția din spate.

Ați decis să cumpărați tehnologia yakisnu, deoarece nu este necesar să fiți dib'yazkovym. Consultați un șofer și spălați acele dinamuri, deoarece acestea vor mulțumi la fel și pentru mașina dvs. Nu este important, dar duhoarea va fi cu trei și jumătate mai scumpă, mai jos vei fi înrădăcinat. Dacă vrei un sunet frumos, ce este în neregulă?

Tu stii

-izolarea zgomotului

-vibroizolare

- instrument auxiliar

-companii de mașini muzicale

-baterie grozava

Instrucțiuni

Dacă vrei să ai un sunet foarte bun al muzicii într-o mașină, trebuie să cunoști o mulțime de schimbări.

În primul rând, este necesar să reînviați, să păstrați mașina de zgomote și culori laterale. Pentru ansamblu, este necesar să se adauge lipirea transportului cu izolație fonică, mai ales în părțile bețelor unor astfel de piese ca la ușile cu torpilă. Am un mare respect pentru izolarea fonică a arcadelor, așa că intră 60% din zgomotul exterior. Cu o minge de jos, lipiți izolația fonică în arcadele, praguri, portbagaj, uși și spațiul subcapton al mașinii.

Pislya lipit izolație de zgomot izolație de vibrații alunecat serviciu de transport pentru. Desigur, între bilele de izolare fonică și izolarea vibrațiilor, este necesar să se folosească foi de plastic, în special în uși, pentru ca condensul să nu se acumuleze sau părțile mașinii să nu fie corodate. Vibroizolarea tovarășului în conformitate cu primul material, este necesar să se creeze o soluție pentru instalare, mai ales dacă mașina este o tehnologie viabilă.

Este necesar să distribuiți corect datele. Aici sl_d respect brutal pentru imaginea sunetului fără a fi în mijlocul mașinii koristuvach. Ca hatchback sau universal, atunci sunetul și basul din portbagaj sunt mai frumoase pentru a intra într-un astfel de corp, nu într-un sedan, ci pentru a pune șerpii raftului din spate în propria ta cameră. Pentru dinamurile de înaltă frecvență, este mai frumos să vizualizați sunetul de la ochelari, pentru tot cazul de instalare în torpila mașinii în partea superioară a față. lobova sklo... Dinamica de frecvență medie este mai frumoasă decât vicoriştii în ușile din față și din spate. Este necesar să aveți respect pentru instalarea dinamelor cu frecvență medie, astfel încât sunetul să nu sune și să nu se înăbușe, instalația este de vină pentru capătul ușii. Dinamurile bas sunt mai frumos instalate în ușile din față, ca o mașină într-o caroserie sedan.

În plus, din moment ce a început cu instalarea dinamicii, este necesar să alegeți podiumurile potrivite. Pentru un sunet mai scurt al construcțiilor din lemn pentru un sunet și un sunet unic. Pentru cumpărarea sau pregătirea podiumurilor, acoperiți cu material suplimentar, stilul mașinii bine îngrijit. În materialul principal al Covorului și Shkira, toate materialele, care pot fi învățate în avans.

Este necesar să se instaleze în continuare centrale electrice sunet auto. Pidsiluvachi, procesoare și sunt adesea plasate în portbagaj pentru economia misiunii, reducând răcirea sistemului și pentru reducerea sistemului și cu atât mai mare greutatea mașinii. Acumulatorii vor fi instalați într-o unitate avansată, doi acumulatori pot fi instalați într-o oră pe toată durata de viață a întregului sistem audio. Este, de asemenea, mai frumos decât vicoristovuvati generator de productivitate mai mare pentru post-viață.

Pentru un sistem de sunet scurt și varto vikoristovuvati autocomponente licențiate și nu sinistre cu un sunet viciu. Pentru compunerea corectă a varto vikoristovuvati 60% din tensiunea dinamicii de frecvență medie, 30% și 10% din dinamica de joasă frecvență, cea mai bună compoziție pentru sondarea iacului. Nu uitați și uitați de yakisnu magnitoli, care este de vină pentru procesor, sau vikoristovuvati prin interfața procesorului. Pentru o transmisie clară a sunetului, un CD-disc este calitatea muzicii pe unul nou într-o conexiune 1: 1, sau pentru o transmitere a muzicii de pe telefon către un magneto, dar pentru toată lumea, telefonul este responsabil pentru ascultarea muzică în primul rând.

Varto vine și respectă stilul salonului nu numai în scopuri estetice, ci și pentru reducerea suplimentară a zgomotului în salon din cauza depozitării materialelor. Totodată, pentru a permite dorința de a maximiza sunetul din mașină.

Leave A Comment

Copyright © 2023 carhousekeeper.com. All rights reserved.