Cum să alegi cele mai bune boxe auto?

Cum să alegi cele mai bune boxe auto?

Cum să alegi cele mai bune boxe auto?

Booklist

Booklist Admin A

Bănuiesc că este de neconceput pentru tine să mergi cu mașina și să nu asculți muzica. Deja este în rutină ca atunci când ești la volan să asculți muzica ta preferată, un post de radio cu o emisiune interesantă sau chiar diferite cărți audio. Ca să fie totul ok, ai nevoie de niște boxe de calitate, care să redea sunetul conform și să facă din această experiență una plăcută pe durata întregii zile.

Boxe auto – ce aleg producătorii de autoturisme?

Bineînțeles că există o varietate de tipuri de boxe auto. Producătorii de autoturisme tind să aleagă să monteze din fabricație boxe mai puțin calitative, în condițiile în care vor să mențină niște costuri scăzute de producție. Aceste boxe își pierd destul de repede din caracteristici și din calitate, mai ales dacă folosești frecvent sistemul audio. Asta poate să ducă la sunete distorsionate și neplăcute. Un factor care poate influența calitatea sunetului din mașina ta este tapițeria și materialele folosite la amenajarea interiorului mașinii. Chiar și forma interiorului auto poate modifica felul în care se aud sunetele. Vestea bună este că înlocuirea boxelor din fabrica cu unele alese de tine nu este chiar așa dificilă și o poți face tu singur acasă cu o șurubelniță. Acest lucru va duce la îmbunătățirea calității sunetului în mașina ta și te vei bucura de muzica ta preferată mult mai mult timp.

Te-ar putea interesa si: Top 10 carti despre Al Doilea Razboi Mondial - o colectie impresionanta care prezinta cea mai intunecata perioada a istoriei

Ce boxe auto să alegi pentru mașina ta?

Boxele auto de calitate vor modifica felul în care sunetul este redat în mașina ta, astfel ca vei auzi sunete pe care nu le auzeai cu niște boxe care nu sunt calitative. Daca intri pe vei descoperi boxe cu două sau trei căi, care au difuzoare separate și redau sunetul clar. Trebuie să fii sigur că ai ales dimensiunea potrivită a boxelor, pentru că boxa trebuie să se potrivească în locașul de prindere, altfel sunetul poate fi iar neplăcut. De obicei boxele auto sunt montate deasupra portbagajului, pe puntea din spate, și pe ușile autoturismului. Dimensiunile boxelor sunt direct proporționale cu cele ale mașinii, astfel o mașină mică va avea boxe de aproximativ 8-10 cm diametru, una medie va avea boxe de 13 cm, iar una mare va avea boxe cu diametrul de 16-17 cm. Important este să alegi niște boxe care se pliază pe necesitățile tale, indiferent că alegi să asculți muzică foarte tare, sau doar vrei un sunet de fundal, trebuie să ai o calitate a sunetului corectă, pentru a te bucura de această dotare a mașinii.

Leave A Comment

Copyright © 2023 carhousekeeper.com. All rights reserved.