Cum de a alege o mașină - hifi și audio hiend opinie

Cum de a alege o mașină - hifi și audio hiend opinie

Cum de a alege o mașină - hifi și audio hiend opinie

Până în prezent, piața prezintă o gamă largă de foarte diferite audio pentru a crea un sistem de muzică în mașină. Mulți cumpărători sunt acum greu de înțeles și de a face o alegere chiar și între dispozitivele fabricate de aceeași companie. Într-adevăr, de exemplu, în linia de unități de cap Sony, există aproximativ 30 de vehicule, iar JVC gama este format din 38 de dispozitive ...

Dintr-o mare varietate de panouri multi-colorate pe stand în magazin, la orice cumpărător începe să ondulație în ochi. Ceea ce a cauzat o astfel de varietate de radio și ceea ce cel mai bun mod este potrivit pentru tine, ceea ce este diferența dintre dispozitivele, chiar și același producător? Acest articol încearcă să rezolve aceste probleme.

Receptorul este un element central al oricărui sistem audio în vehicul. Nu este o coincidență faptul că componenta a sistemului este, de asemenea, numit o unitate de cap. Unitatea dispune de multe caracteristici, care determină de multe ori starea dispozitivului într-o anumită clasă și, în consecință, nivelul prețurilor.

ISO-conector

Orice receptor este un dispozitiv în carcasă greu de definit proces. Se pare doar panoul frontal frumos și atractiv. Dar, în scopul de a evalua nivelul și posibilitățile dispozitivului, pentru început ar trebui să acorde o atenție să nu afișajul luminos, și, eventual, un tip neobișnuit de controale, iar pe peretele din spate al incintei. Pe ea sunt toate conectorii principali și cablurile pentru conectarea dispozitivului la sistem și pentru a conecta dispozitive suplimentare.

Primul lucru pe care ar trebui să observați este modul de a conecta aparatul la cablurile de alimentare și sistemul de boxe. Aici, toate recorder sunt împărțite în două tipuri: având o conexiune cu fir și echipat cu ISO-conector. Astăzi, cele mai multe dispozitive sunt ISO-conector și numai unele sunt conectate printr-o conexiune prin cablu. ISO-conector este un conector format din două părți. O parte combină toate firele la sursa de alimentare, și celelalte, respectiv, firele difuzorului. Principal marginea ISO-conector printr-o conexiune prin cablu este că un astfel de conector este prevăzută în cele mai multe mașini moderne, și, prin urmare, instalarea de radio cu ISO-conector este simplificată cât mai mult posibil: este necesar doar pentru a conecta conectorii la radio auto în scaunul de montare al mașinii. Acest lucru nu necesită lipire de fire ca la conexiunea de sârmă, dar oferă o conexiune robust. Pe scurt, mult mai convenabil și de încredere. ISO-in conector poate fi fie integrat în radio carcasa sau conectat la radio prin intermediul firelor este cuplată cu dispozitivul.

Dacă sunteți de cumpărare un magnetofon este echipat cu ISO-conector și mașina nu sau invers este, este recomandat să cumpere un ISO-conector suplimentar și separat rasa de cabluri de la el. Deci ai dota conectorul universal pentru masina, ceea ce va facilita în mare măsură viața în cazul mașinii de înlocuire. Ei bine, dacă ați achiziționat orice unitate sau vehiculul nu are ISO-conector, trebuie încă să te pui cu fire.

Leave A Comment

Copyright © 2023 carhousekeeper.com. All rights reserved.